Nieuws

Op deze pagina kunt u nieuws over onze school vinden.

  • Alberodag 2019

    Op maandag 7 januari 2019 begon het personeel van Albero het nieuwe jaar met de jaarlijkse Alberodag. Het thema was: Een boom vol talent.  Na het...

    Lees verder
  • Fusie Albero en Facetscholen

    Het Kapelse Facetscholen gaat per 1 januari op in de Zeeuwse scholenkoepel Albero. De scholenkoepels werken al samen als het gaat om personeel,...

    Lees verder

29 januari 2019

Uitbreiding vervangingspool

Transfercentrum Onderwijs Zeeland (TCOZ) verzorgt sinds 2015 een vervangingspool voor bijna alle Zeeuwse basisscholen en een aantal scholen in West Brabant. Voor werk op onze deelnemende scholen zoeken we uitbreiding van onze pool met:

gediplomeerde leerkrachten, onderwijsassistenten, klassenassistenten en leraarondersteuners. Mensen uit de zorg en/of mensen die affiniteit hebben met het speciaal onderwijs zijn ook van harte welkom!

 

Bovendien zijn we op zoek naar:

-       Leerkrachten basisonderwijs die al een aantal jaren niet in het basisonderwijs hebben gewerkt, maar dit wél weer willen gaan doen. Wij ondersteunen je in het (weer) competent voor de klas staan!

 

Neem voor meer informatie contact op via info@tcoz.nl of bel T: 0113-745728 (tussen 09.00u – 11.30 uur) of bezoek onze website www.tcoz.nl.